Blogs en vlogs

In het kader van de campagne 'Werken in de ouderenzorg. Dat zit in je' kun je onze medewerkers op deze pagina volgen. Regelmatig plaatsen we hier een nieuwe blog of vlog over het werken bij Zorggroep Drenthe.

 • Vlog 4 - Jenny neemt je mee op reis

  In deze vlog neemt Jenny je mee tijdens een van de reizen uit de reisgids van Zorggroep Drenthe. Een gezellige voorjaarstocht, afgesloten met een heerlijk diner in Mozaiek.

  lees meer
 • Vlog 3 - Jenny Zoelman en Linda van der Hoek, de passieve lift

  In deze vlog leggen Jenny Zoelman en Linda van der Hoek uit hoe de passieve tillift wordt gebruikt.

  lees meer
 • Vlog 2 - Stagiaires Facilitaire dienst de Vijverhof

  De stagiaires van de opleiding Facilitair Leidinggevende in de Vijverhof laten zien wat het werken in de Vijverhof inhoudt en hoe veelzijdig het werk is.

  lees meer
 • Kijken: Werken bij Zorggroep Drenthe

  In dit filmpje vertelt Maaike over het werken bij Zorggroep Drenthe en de mogelijkheden om door te groeien.

  lees meer
 • Blog - Jettie Mensies, Leerlingen kiezen niet voor werken in de ouderenzorg

  Recent hoorde ik op het nieuws dat de huidige leerlingen liever niet voor het werken met ouderen kiezen. Het lijkt erop dat het een saai en ééntonig vakgebied wordt dan. Het werken met verstandelijk gehandicapten, mensen met niet aangeboren hersenletsel en het verzorgen van moeder en kind in de kraamperiode schijnt uitdagender te zijn. De leerlingen die toch een stage in de ouderenzorg meegemaakt hebben, komen er enigszins op terug, maar er is iets wat ze tegenhoudt.

  lees meer
7 posts << < 1 van 2 > >>