Blogs en vlogs

In het kader van de campagne 'Werken in de ouderenzorg. Dat zit in je' kun je onze medewerkers op deze pagina volgen. Regelmatig plaatsen we hier een nieuwe blog of vlog over het werken bij Zorggroep Drenthe.

 • Vlog 10 - Jenny & Linda geven een kijkje achter de schermen

  Jenny & Linda stonden samen met collega's en cliënten model voor Zorggroep Drenthe. De fotografie gaat gebruikt worden door de Marketing & Communicatieafdeling en zal terug te vinden zijn op onze website en in brochure en flyer materiaal. Jenny & Linda geven een kijkje achter de schermen van deze fotoshoot.

  lees meer
 • Vlog 9 - Jenny & Linda introduceren de robotdieren

  Zorggroep Drenthe heeft voor meerdere locaties robotkatten en -honden aangeschaft. Onze vloggers Jenny Zoelman & Linda van der Hoek introduceren de robotdieren bij twee bewoners van Mozaiek en gaan met hun in gesprek. Kijk naar de prachtige interactie die ontstaat tussen onze bewoners en de dieren!

  lees meer
 • Blog Gerri Bos - Week van Zorg en Welzijn 2019

  Al eerder schreef ik een blog over een presentatie voor leerkrachten van het Terra, de school naast De Vijverhof waar wij met regelmaat ook stagiaires van mogen verwelkomen. Nu kreeg ik de vraag of ik wil schrijven over de invulling van de Week van Zorg en Welzijn voor De Vijverhof. Dat was wel even een dingetje. Een paar keer alles gewist en opnieuw begonnen.

  lees meer
 • Vlog 8 - Jenny, Linda & Annet op de Kerstinstuif

  Jenny, Linda & Annet bezochten samen met minstens 800 collega's en vrijwilligers van Zorggroep Drenthe de Kerstinstuif. Dit kerstevenement werd voor het eerst centraal georganiseerd op het Centraal Bureau in Assen en was een groot succes!

  lees meer
 • Even niet in de zorg, wel voor de ‘klas’

  Mijn naam is Gerri Bos, ik werk al 21 jaar in De Vijverhof bij Zorggroep Drenthe. Als stagiaire bejaardenverzorgende begonnen en na de diplomering een contract gekregen. Ik heb vele kanten van de zorg gezien binnen De Vijverhof, heb gewerkt als activiteitenbegeleidster zowel bij de dagverzorging als in het huis en bij de groepsverzorging. Ik heb mijn diploma verzorgende IG mogen behalen en vorig jaar heb ik met veel plezier de opleiding gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie afgerond.

  lees meer
18 posts << < 1 van 4 > >>