In de media

 • AsserCourant,

  In Beeld: Mensen met verstandelijke beperking én ouderen Vijverhof hebben samen pret op TT Kermis

  Assen – Het is elk jaar een vrolijk hoogtepunt voor mensen met een verstandelijke beperking: het bezoek aan de TT Kermis, mogelijk gemaakt door Lodewijk Osse.

  Lees meer: AsserCourant
 • Dagblad van het Noorden,

  Beilen viert opening nieuw seniorenzorgcomplex Spectrum

  De nieuwbouw op de plek van voormalig bejaardenhuis Wester Es in Beilen is woensdag feestelijk geopend. Daarbij hoorde ook de onthulling van de nieuwe naam: Spectrum.

  Lees meer: Dagblad van het Noorden
 • Woonservice,

  Spectrum nieuwe naam voor Wester Es in Beilen

  Beilen - Spectrum. Zo heet de nieuwbouw op de plek waar de Wester Es stond in Beilen en de naam werd woensdagmiddag onthuld door vier leden van de cliëntenraad van het woonzorgcentrum van Zorggroep Drenthe. Twee van hen wonen in het nieuwe gebouw.

  Lees meer: Woonservice
 • Skipr,

  Lex Smetsers gaat Zorggroep Drenthe besturen

  Lex Smetsers is door de raad van toezicht benoemd tot de nieuwe directeur-bestuurder van Zorggroep Drenthe. Vanaf 1 juli 2018 volgt hij Sape Pranger op, die gebruik gaat maken van een vervroegde pensioenregeling.

  Lees meer: Skipr
 • Dagblad van het Noorden,

  Leven in het nieuwste Beiler seniorenzorgcomplex: ‘Het borreluurtje is meestal met een kwartier afgelopen, maar we hebben een heel leuk leven’

  De vergelijking met de vriendenclub van ‘s lands beroemdste bejaarde, Hendrik Groen, is gemakkelijk gemaakt bij de ontmoeting met de vierkoppige cliëntenraad van woonzorgcomplex Spectrum in Beilen. De rondleiding in het nieuwe gebouw, ter ere van het openingsfeest woensdag, is onder aanvoering van bewoonster en lid van de cliëntenraad Martien de Weerd (83).

  Lees meer: Dagblad van het Noorden
56 nieuwsberichten << < 1 van 12 > >>