In de media

 • Het gezinsblad,

  Senioren Mozaiek dansen in voorstelling

  Herman heeft Parkinson en woont in verzorgingshuis Mozaiek in Zuidlaren. Zijn ziekte brengt beperkingen, maar dat weerhoudt Herman er niet van aan activiteiten mee te doen. Aan een voorstelling bijvoorbeeld.

  Lees meer: Het gezinsblad
 • Het gezinsblad,

  Samenwerking Promens Care en de Vijverhof

  ASSEN In de recreatieruimte zaten 9 november bewoners van woonzorgcentrum De Vijverhof en cliënten en ouders/verwanten van Promens Care aan een oud Hollandse koffietafel. De kraantjespotten en kniepertjes stonden op tafel om de officiële start van de samenwerking te vieren.

  Lees meer: Het gezinsblad
 • AsserCourant,

  Samenwerking Promens Care en de Vijverhof wordt gevierd

  Assen – In woonzorgcentrum de Vijverhof werd donderdagmiddag de samenwerking met Promens Care op feestelijke wijze gevierd. Promens Care heeft daar nu een dagbesteding voor cliënten met een verstandelijke beperking, die in De Vijverhof onder begeleiding allerhanden diensten gaan verlenen. En dat moest natuurlijk gevierd worden.

  Lees meer: AsserCourant
 • AsserCourant,

  Asser fysiotherapeut Heidy Veltman traint ouderen. ‘Fitheid voorkomt vallen’

  Van der Knaap en Postmus Fysiotherapeuten starten in november daarom met Senior Fit Assen, waarbij een groep ouderen onder begeleiding in de oefenruimte van Messchenstaete wordt gewerkt aan een algehele verbetering van de fitheid, om onder meer vallen tegen te gaan.

  Lees meer: AsserCourant
 • Het gezinsblad,

  Rijbewijskeuringen in Zorgcentrum de Vijverhof

  ASSEN – Wie voor verlenging van het rijbewijs een medische keuring moet ondergaan kan daarvoor donderdag 16 november terecht in Zorgcentrum De Vijverhof, Vredeveldseweg 75, Assen. De keuring kost 35,00 euro. Een afspraak maakt u via 06-12904044, bij geen gehoor belt u 06-10329560.

  Lees meer: Het gezinsblad
42 nieuwsberichten << < 1 van 9 > >>