In de media

 • Dagblad van het Noorden,

  Landschapsfoto's Saskia Boelsums: Wachten op het juiste licht

  Sinds drie jaar maakt Saskia Boelsums landschapsfoto’s. Ze won er al verschillende prijzen mee en had tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Nu zijn ze voor het eerst te zien in de eigen regio.

  Het begon al in 2013. Toen pakte Saskia Boelsums voor het eerst bewust de camera op. Ze fotografeerde kleine stillevens en de foto’s plaatste ze op sociale media. ,,Normaal zit je als kunstenaar in je atelier te werken. In je eentje. Na een poosje kom je met je werk naar buiten, en soms is het goed, en soms is het niet goed.

  Lees meer: Dagblad van het Noorden
 • Asser Courant,

  Leerlingen Vredeveldschool wandelen met ouderen Vijverhof

  Assen – Zestien leerlingen van de Vredeveldschool in Assen maakten dinsdag een wandeling met 50 ouderen van woonzorgcentrum De Vijverhof.

  Dit gebeurde in het kader van de Week van Zorg en Welzijn. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer.

  Lees meer: Asser Courant
 • Het gezinsblad,

  Intentie tot samenwerking Stichting de Vondel en Zorggroep Drenthe

  Stichting de Vondel in Groningen heeft op 9 januari 2018 een intentieverklaring getekend met Zorggroep Drenthe uit Assen.

  Beide partijen spreken de intentie uit om de komende maanden een samenwerking uit te werken op het gebied van de bouw van een nieuw appartementencomplex voor ouderen in de stad Groningen.

  Lees meer: Het gezinsblad
 • Assercourant,

  Dubbel feest in Asser woonzorgcentrum De Vijverhof: twéé briljanten echtparen!

  Assen – Een bijzondere gebeurtenis in woonzorgcentrum De Vijverhof in Assen. Zowel de bewoners Johanna (87) en Gerrit (91) van Hasseld als Jouke (90) en Boukje (87) Zijlstra bleken elkaar op 24 december 1952 het ja-woord te hebben gegeven.

  Lees meer: Assercourant
 • Gezinsbode,

  Transmurale Zorgbrug van start in Groningen en Drenthe

  GRONINGEN – 22 thuiszorgorganisaties en ziekenhuizen uit Groningen en Drenthe hebben dinsdag in het Martini Ziekenhuis in Groningen een samenwerkingsovereenkomst op het gebied van ouderenzorg ondertekend: de Transmurale Zorgbrug.

  Lees meer: Gezinsbode
49 nieuwsberichten << < 1 van 10 > >>