In de media

 • Dagblad van het noorden,

  Campagne: personeel ouderenzorg gezocht

  Vijftien zorgorganisaties in Noord-Nederland gaan samen op zoek naar personeel voor de ouderenzorg. Er ontstaat zo langzamerhand grote behoefte aan verpleegkundigen en verzorgenden in deze sector.

  Lees meer: Dagblad van het noorden
 • Thuis in Assen,

  Zorggroep Drenthe. Waar u thuis bent.

  Bij Zorggroep Drenthe kunt u terecht voor verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, 24 uurs zorg thuis en wij verhuren appartementen met zorg dichtbij. Daarnaast bieden we verschillende (zorg)services die uw leven comfortabeler maken. Of u nu in uw eigen huis woont of in een van onze woonzorgcentra, wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt!

  Lees meer: Thuis in Assen
 • De krant van midden drenthe,

  Hoe kan ik langer veilig thuis wonen?

  Beilen – Welzijnswerk Midden-Drenthe, Icare en Zorggroep Drenthe houden op dinsdag 13 juni een themabijeenkomst voor mantelzorgers, hulpvragers, vrijwilligers en hulpverleners in Midden-Drenthe met als onderwerp: Hoe kan ik langer veilig thuis wonen?

  Lees meer: De krant van midden drenthe
 • Dagblad van het noorden,

  Plan zorgwonen in Roden-Zuid krijgt kans

  Het mag nog niet, maar misschien kan het toch. Camping Dorado in Roden krijgt de kans om zorgwonen mogelijk te maken.

  Lees meer: Dagblad van het noorden
 • De krant van midden drenthe,

  Woonzorgcentrum Wester Es zit te springen om vrijwilligers

  Beilen - Woonzorgcentrum de Wester Es in Beilen heeft het prima voor elkaar. Een nieuw gebouw en tevreden bewoners, maar toch is er een probleem, zegt Rita Bisschop, consulent Wijk & Welzijn en vrijwilligerscoördinator:

  'We zitten te springen om vrijwilligers die wat met de bewoners willen doen. We hebben er nu 120, maar dat is te weinig. We hebben er minimaal vijftig extra nodig en we hebben vooral gebrek aan mannen. De mannelijke bewoners vinden het ook prettig om een praatje met mannen te houden.'

  Lees meer: De krant van midden drenthe
29 nieuwsberichten << < 1 van 6 > >>