Symphonie

 • Een nieuwe collectie, een nieuwe show

  Woensdag 14 november jl. werd de tweede modeshow van LANCO mode georganiseerd bij Symphonie. Tijdens deze modeshow werd de nieuwe collectie voor mannen en vrouwen geshowd.

  lees meer
 • Gouden keurmerk voor Symphonie!

  Vanmorgen heeft Symphonie in Eelde bezoek gehad van kwaliteitsinstituut Perspekt, zij deden een audit voor het PREZO keurmerk.

  lees meer
 • Lichtje lopen bij Symphonie

  Vrijdag 9 november jl. kwamen 75 leerlingen van basisschool "De Westerburcht" liedjes zingen voor Sint Maarten bij Symphonie.

  lees meer
 • Bloemencorso Eelde activiteiten

  In de week voor de Bloemencorso stond Eelde bol van activiteiten! Uiteraard deed Symphonie daar ook aan mee.

  lees meer
 • Wijkverpleging aanwezig bij huisartsenpraktijk Nijentap

  Sinds donderdag 6 september september 2018 zijn de wijkverpleegkundigen van Zorggroep Drenthe in Eelde iedere donderdagmiddag aanwezig in huisartsenpraktijk Nijentap in Eelde.

  lees meer
 • Dementiemonitor Alzheimer Nederland

  Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland vindt het daarom belangrijk om te weten wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kunnen zij beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen waar zij voor zorgen.

  lees meer
 • Samen Bewegen – Koningsspelen 2018

  Vrijdag 20 april 2018 is het weer tijd voor de jaarlijkse koningsspelen in heel Nederland. Tijdens de Koningsspelen staan gezond eten en actief bewegen centraal. Op veel bassischolen in Nederland worden sportdagen georganiseerd tijdens de koningsspelen. De leerlingen van Mariaschool in Eelde kwamen in het teken van de koningsspelen dinsdag 17 april jl. bij Symphonie op bezoek.

  lees meer
 • Modeshow LANCO mode bij Symphonie

  Woensdag 11 april jl. werd in Symphonie een modeshow met modebedrijf LANCO Mode uit Deventer georganiseerd. Van blazers tot blouses en van rokken tot poloshirts. Zij hebben voor ieder wat wils in de collectie.

  lees meer
 • Traditiegetrouw neutieschieten in Symphonie

  Voor de paasdagen is het notenschieten een volksgebruik in de provincies Drenthe en Groningen rondom Pasen. Zo organiseerden wij ook voor cliënten en belangstellenden dit jaar weer het noten schieten in Symphonie!

  lees meer
 • Leerlingen maken kennis met “Zorg en Welzijn”

  Dinsdag 13 maart jl. tijdens de week van zorg en welzijn, verwelkomde Symphonie leerlingen van het AOC Terra College in Eelde. Na het openingswoord kregen de leerlingen een promotiefilm te zien en vertelden verschillende medewerkers over zijn/haar functie bij Zorggroep Drenthe.

  lees meer
32 nieuwsberichten << < 1 van 4 > >>