Symphonie

 • Leerlingen maken kennis met “Zorg en Welzijn”

  Dinsdag 13 maart jl. tijdens de week van zorg en welzijn, verwelkomde Symphonie leerlingen van het AOC Terra College in Eelde. Na het openingswoord kregen de leerlingen een promotiefilm te zien en vertelden verschillende medewerkers over zijn/haar functie bij Zorggroep Drenthe.

  lees meer
 • Exclusieve wijnproeverij ‘Bij de Buren’

  Dinsdag 6 maart jl. vond er een wijnproeverij plaats bij Grand Café 'Bij de Buren' in Eelde. Professioneel wijnconsulent Tom Jonker van de Kasteelhoeve begeleide de wijnproeverij. Hij liet de deelnemers wijnen uit verschillende wijnstreken en landen proeven, van Nieuw-Zeeland tot Italië.

  lees meer
 • Project “Ontmoet de Ander”

  Op donderdag 22 februari kregen we zowel ’s ochtends als ’s middags 15 leerlingen van het Terra College uit Eelde op bezoek voor de jaarlijkse projectweek “Ontmoet de ander”. Mensen zijn verschillend als het gaat om cultuur, huidskleur, geloof, leeftijd, seksuele voorkeur en handicap.

  lees meer
 • Parfumeriemiddag Symphonie wederom een succes!

  Woensdag 31 januari werd i.s.m. ICI PARIS XL weer een parfumeriemiddag in Symphonie georganiseerd. Er waren zowel dames- als herengeuren en allemaal frisse, warme, fijne, lente en zomergeuren.  Iedere geur heel uniek.

  lees meer
 • Spijkerbroekenparade in Symphonie - Else van der Laanhuis

  Afgelopen dinsdagmiddag (28/11) werd er, na een oproep oude spijkerbroeken in te leveren bij de activiteitenbegeleiding, een spijkerbroekenparade georganiseerd.

  lees meer
 • Gouden keurmerk in de zorg voor Symphonie

  Al jarenlang focust Zorggroep Drenthe zich naast gastvrijheid, op de kwaliteit van zorgverlening.
  Ze wil beter worden. Ieder jaar een beetje meer. Daarom worden de locaties van Zorggroep Drenthe jaarlijks geaudit door Prezo. Deze week behaalde Symphonie in Eelde het gouden keurmerk in de zorg. Een prachtige prestatie voor een van de zes locaties van Zorggroep Drenthe.

  lees meer
 • Symponie breit voor het Nationaal Ouderenfonds

  Sinds 2004 komen elk jaar honderden breisters en hakers in actie voor het Nationaal Ouderenfonds, zo ook de deelnemers van onze handwerkclub in Symphonie. Deze deelnemers zijn het afgelopen jaar druk bezig geweest en hebben 500 mutsjes bij elkaar gebreid.

  lees meer
 • 75 kinderen brachten een bezoek aan de bewoners van Symphonie

  Vrijdag 10 november kwamen er 75 kinderen van basisschool "De Westerburght" - onderbouw - in Symphonie. Zij zongen liedjes voor Sint Maarten en lieten vol trots hun zelfgemaakte lampion zien. De kinderen hebben bij iedereen een bezoekje gebracht. Zowel in restaurant 'Bij de Buren' als de verschillende huiskamers. De mensen en kinderen genoten zichtbaar.

  lees meer
 • Bezoek aan corsowijk West-End

  In de aanloop naar het Bloemencorso in Eelde ontvingen wij een uitnodiging van een van onze collega's (Dorry) om de opbouw van de corsowagen van West-End te bekijken. Hier waren wij natuurlijk heel nieuwsgierig naar!

  lees meer
 • Cliënten Symphonie dragen hun naaldje bij!

  Er wordt hard gewerkt aan alle voorbereidingen voor het bloemencorso in Eelde! Zo prikten onze cliënten vanmiddag ontelbaar veel spelden in piepschuim, die op zaterdag 2 september allemaal verwerkt zullen zijn in de prachtige bloemenwagens.

  lees meer
22 nieuwsberichten << < 1 van 3 > >>