Mozaiek

 • 2 nieuwe tentoonstellingen geopend in Mozaiek

  Zondag 2 september jl. werden twee tentoonstelling geopend in Mozaiek Zuidlaren. ‘Kunst in het landschap, het landschap in de kunst’ van Jeppe Lauge en Ellen de Vries is te bewonderen in de galerie. De tweede expositie zijn de collages van kunstenares Roshni Tahapary deze zijn te bewonderen in het restaurant van Mozaiek.

  lees meer
 • 2 september - Opening 2 nieuwe exposities in Mozaiek

  ‘Kunst in het landschap, het landschap in de kunst’

  Zondag 2 september 2018 om 15.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Kunst in het landschap, het landschap in de kunst’ van Jeppe Lauge en Ellen de Vries geopend in Galerie Mozaiek Zuidlaren.

  lees meer
 • Samen fietsen op de duofiets bij Mozaiek

  Sinds kort heeft Mozaiek Zuidlaren een duofiets voor de bewoners aangeschaft. De duofiets is voor bewoners die nog graag willen fietsen maar dit niet meer alleen durven of kunnen. Daarnaast is het samen fietsen natuurlijk ook een stuk gezelliger.

  lees meer
 • Workshop kunst bij Mozaiek

  De gedachten verzetten en gevoelens uiten door te tekenen, schilderen en te creëren. In de week van 7 t/m 13 mei deden verschillende deelnemers mee aan een kunst workshop in Mozaiek.

  lees meer
 • Opening tentoonstelling ‘Collages’

  Zondag 15 juli 2018 om 15.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Collages’ geopend in Galerie Mozaiek Zuidlaren.
  Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

  lees meer
 • Theatergroep Raamwerk in Mozaiek

  Hanneke van der Molen, artistiek leider van Theatergroep Raamwerk, en Laura Dekker brengen voor het eerst samen hun voorstellingen in een duo-combinatie op de planken. De twee stukken 'In Tweestrijd' en 'OverLeven' handelen beide over het thema de dood.

  lees meer
 • Dementiemonitor Alzheimer Nederland

  Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland vindt het daarom belangrijk om te weten wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kunnen zij beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen waar zij voor zorgen.

  lees meer
 • Opening tentoonstelling Johan Claassen en Dorien Melis

  Zondag 27 mei 2018 om 15.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Objecten en schilderijen’ van Johan Claassen en Dorien Melis geopend in Mozaiek Zuidlaren. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

  lees meer
 • Vierdaagse zet jong en oud in beweging

  Maandag 14 mei startte een heel bijzondere wandelvierdaagse in Zuidlaren. Organisator ZGV(Zuidlaarder gymnastiek vereniging) bestaat dit jaar 100 jaar en dat is te merken. Samen met Woonzorgcentrum Mozaiek heeft ZGV een wandelvierdaagse voor jong en oud georganiseerd.

  lees meer
 • Opening tentoonstelling Arjan Verschoor

  Zondag 6 mei 2018 om 15.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Analogieën’ van fotograaf Arjan Verschoor geopend in Galerie Mozaiek Zuidlaren. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. In februari van dit jaar heeft Arjan met zijn Victoriaanse Fotostudio twee portretsessies gehouden met bewoners van Mozaiek.

  lees meer
28 nieuwsberichten << < 1 van 3 > >>