Mozaiek

 • Zilveren keurmerk voor Mozaiek

  Afgelopen week heeft Mozaiek in Zuidlaren bezoek gehad van kwaliteitsinstituut Perspekt. Zij voerden een audit uit voor het PREZO keurmerk.

  lees meer
 • Opening week van de valpreventie Mozaiek

  Maandag 1 oktober jl. was de opening van de valpreventieweek 2018. Deze keer werd de valpreventieweek geopend door Wethouder Hans de Graaf.
   

  lees meer
 • Leerlingen en bewoners lezen elkaar voor

  Op vrijdag 5 oktober stond Woonzorgcentrum Mozaiek in Zuidlaren in het teken van voorlezen. Op die dag vond De Nationale Voorleeslunch plaats: een landelijk initiatief van verschillende organisaties om ouderen in het hele land door middel van een verhaal uit een isolement te halen.

  lees meer
 • Opening nieuwe tentoonstelling 4 november in Mozaiek

  Zondag 4 november 2018 om 15.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Documentaire traditie’ van de Groningse fotograaf Robert Mulder geopend in Galerie Mozaiek te Zuidlaren.

  lees meer
 • 2 nieuwe tentoonstellingen geopend in Mozaiek

  Zondag 2 september jl. werden twee tentoonstelling geopend in Mozaiek Zuidlaren. ‘Kunst in het landschap, het landschap in de kunst’ van Jeppe Lauge en Ellen de Vries is te bewonderen in de galerie. De tweede expositie zijn de collages van kunstenares Roshni Tahapary deze zijn te bewonderen in het restaurant van Mozaiek.

  lees meer
 • 2 september - Opening 2 nieuwe exposities in Mozaiek

  ‘Kunst in het landschap, het landschap in de kunst’

  Zondag 2 september 2018 om 15.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Kunst in het landschap, het landschap in de kunst’ van Jeppe Lauge en Ellen de Vries geopend in Galerie Mozaiek Zuidlaren.

  lees meer
 • Samen fietsen op de duofiets bij Mozaiek

  Sinds kort heeft Mozaiek Zuidlaren een duofiets voor de bewoners aangeschaft. De duofiets is voor bewoners die nog graag willen fietsen maar dit niet meer alleen durven of kunnen. Daarnaast is het samen fietsen natuurlijk ook een stuk gezelliger.

  lees meer
 • Workshop kunst bij Mozaiek

  De gedachten verzetten en gevoelens uiten door te tekenen, schilderen en te creëren. In de week van 7 t/m 13 mei deden verschillende deelnemers mee aan een kunst workshop in Mozaiek.

  lees meer
 • Opening tentoonstelling ‘Collages’

  Zondag 15 juli 2018 om 15.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Collages’ geopend in Galerie Mozaiek Zuidlaren.
  Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

  lees meer
 • Theatergroep Raamwerk in Mozaiek

  Hanneke van der Molen, artistiek leider van Theatergroep Raamwerk, en Laura Dekker brengen voor het eerst samen hun voorstellingen in een duo-combinatie op de planken. De twee stukken 'In Tweestrijd' en 'OverLeven' handelen beide over het thema de dood.

  lees meer
32 nieuwsberichten << < 1 van 4 > >>