Bingo door leerlingen van het Alfa College

Hallo allemaal, Wij studenten van het Alfa-college hebben sinds februari ons eigen bedrijf opgericht. Onze naam is Evenementenbureau de Goodies dit staat voor de Golden oldies. Wat wij met ons bedrijf willen bereiken is dat wij zoveel mogelijk bingo's mogen organiseren voor ouderen. Wij willen ouderen in het zonnetje zetten en ze een leuke middag verzorgen, met echt super leuke prijzen onder andere een dienblad met dropjes en pepermuntjes of wat dacht u van een gevuld theeglas.

Het waren voor ons spannende weken, want een bedrijf vinden is nog niet zo makkelijk. Tot op een dag wij te horen kregen van mevrouw Aaltje Baumans van de activiteitenbegeleiding in de Westeres locatie te Beilen ,dat wij een bingo mochten organiseren. Wauw fantastisch wat voelden wij ons op dit moment blij!

Wij hebben voor de Golden oldies, zo noemen wij de ouderen want ze zijn voor ons echt goud waard en echte schatten. Een bingo mogen organiseren en het was echt super leuk, zie hieronder de foto's. Wij als studenten hadden onze taken verdeeld en de meesten van ons zaten dan ook tussen de Golden oldies.

Wij zijn Aaltje echt heel dankbaar dat wij bij haar een bingo mochten organiseren. Dus bij deze nogmaals Aaltje heel erg bedankt!! Toen onze bingo was afgelopen hadden wij €99,00 opgehaald dit was voor ons project de Dinnershow. En toen moesten we allemaal huilen, want er was een mevrouw uit het publiek die zei hier hebben jullie €1,00 erbij dan maakt het €100,00. Kortom de Golden oldies hebben een zeer leuke middag gehad en wij als studenten ook! En de Golden Oldies vonden het niet erg om een hoger bedrag te betalen dan normaal.

Echt heel erg bedankt voor uw komst allemaal!
Namens evenementenbureau de Goodies