De Wenning

 • Bedrijvenparade Roldermarkt

  Zaterdag 8 september jl. was de bedrijvenparade in Rolde. Alle sponsoren en andere ondernemers uit de nabije omgeving presenteerde zich tijdens de jaarlijkse bedrijvenparade, zo ook Zorggroep Drenthe.

  lees meer
 • Woonzorgcentrum de Wenning naar Ameland

  Woensdag 18 juli jl. vertrokken veertien bewoners van woonzorgcentrum de Wenning in Rolde naar Ameland. Deze excursie had een bijzondere aanleiding.

  lees meer
 • “De natuur van Drenthe” in de Wenning

  Donderdag 31 mei jl. was er een kunstzinnig, creatief project in woonzorgcentrum de Wenning. Het thema van deze middag was “de natuur van Drenthe”.

  lees meer
 • Dementiemonitor Alzheimer Nederland

  Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland vindt het daarom belangrijk om te weten wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kunnen zij beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen waar zij voor zorgen.

  lees meer
 • Leerlingen Jan Thiesschool sporten met de Wenning

  Vrijdag 18 mei jl. kwamen er 15 leerlingen van de Jan Thiesschool op bezoek bij de Wenning. Zij gingen mee doen met een gymles voor ouderen.

  lees meer
 • Wenning langs de tulpenvelden

  Woensdag 2 mei jl. hebben bewoners van de Wenning met elkaar de tulpenroute gereden. De route startte in Grolloo en ging verder door verschillende dorpen zoals, Schoonloo, Elp, Beilen, Hijken en eindigde uiteindelijk weer in Rolde.

  lees meer
 • Bingo en muziek van 'Lions'

  Zaterdag 14 april jl. was het een gezellige drukte in de Wenning met verschillende activiteiten waaronder het optreden van de Lions. In Lionsclubs werken vrijwilligers samen om hulp te bieden daar waar nodig is. Lionsclubs bepalen zelf de doelen die ze willen ondersteunen en de wijze waarop ze uitvoering geven aan de dienstverlening.

  lees meer
 • Jaarvergadering cliëntenraad de Wenning

  Woensdag 11 april waren alle cliënten van de Wenning uitgenodigd door de leden van de cliëntenraad voor de jaarvergadering. Tijdens deze jaarvergadering werd er afscheid genomen van een cliëntenraadslid en was er een optreden.

  lees meer
 • Dubbele expositie in de Wenning

  In woonzorgcentrum de Wenning is vanaf 24 maart t/m 10 juni een dubbele expositie te bewonderen. In de expositie staan kunstwerken van de cursisten van Beeldend Kunstenaar Cis Koetse, opgeleid aan Academie Minerva in Groningen en ecole nationale supérieure des Beaux-arts in Parijs.

  lees meer
 • Vrijwilligersavond de Wenning

  Woensdag 21 maart jl. waren alle vrijwilligers van de Wenning uitgenodigd om vanaf 16.00 uur elkaar te ontmoeten op de locatie. Er werd gestart met de jaarvergadering, waarna alle vrijwilligers de vrijwilligersraadpleging gingen invullen.

  lees meer
28 nieuwsberichten << < 1 van 3 > >>