De Wenning

 • De Wenning ontvangt cheque van de Rabobank

  Op vrijdag 4 november kwamen de Nieveenster Jongens optreden bij de Wenning in Rolde. Dit optreden werd door de Rabobank aangeboden naar aanleiding van de week van de Coöperatie. Iedereen genoot van het optreden van het koor, vele liedjes werden mee gezongen. Daarnaast werden de bewoners deze middag getrakteerd op koffie en thee met gebak.

  lees meer
 • Leerlingen samen in beweging met ouderen de Wenning

  Donderdag 12 oktober kwamen tweedejaars leerlingen van het Nassau College, locatie Quintus, in woonzorgcentrum De Wenning een sport- en spelmiddag verzorgen.

  lees meer
 • Expositie Fotogroep Rolde

  In woonzorgcentrum De Wenning is vanaf heden t/m 7 januari 2018 een expositie te bewonderen van Fotogroep Rolde.

  lees meer
 • Meezingconcert in de Rolderkerk

  Zondag 25 juni werd een meezingconcert  “ZorgeloosZomerZingen” in de Jacobuskerk in Rolde georganiseerd door Stichting Rolder Concerten.

  lees meer
 • Met de trekkertram over het Balloërveld

  Woensdag 14 juni ging een groep van 13 bewoners een ritje maken in de trekkertram. Om half 2 stond de trekkertram voor de deur en vertrokken we richting het Balloërveld. Hier gingen we via de schaapskooi dwars over het Balloërveld. Onderweg zagen we de schaapskudde en de schotse hooglanders.

  lees meer
 • Avondvierdaagse bewoners de Wenning

  Vrijdag 9 juni deed een enthousiaste groep bewoners mee met de avondvierdaagse in Rolde. Onder begeleiding van personeel en vrijwilligers liepen zij 3 km door het dorp, waarna ze ingehaald werden met muziek en een dagmedaille uitgereikt kregen.

  lees meer
 • Expositie Geesje van Asselt

  In woonzorgcentrum de Wenning is vanaf heden t/m 18 september een expositie te bewonderen van Geesje van Asselt. Zij exposeert haar schilderijen, maar laat ook werken van speksteen en poppen zien.

  lees meer
 • De Wenning en De Roldebol samen aan de wandel

  Woensdag 17 mei gingen bewoners van woonzorgcentrum de Wenning wandelen met de kinderen van kinderopvang De Roldebol. Jong en oud genoot van deze wandeling. Niet alleen van het mooie weer, maar ook van elkaar.

  lees meer
 • Vrijwilligers bedankt!

  Op vrijdag 10 maart zijn alle vrijwilligers van woon(zorg)centrum de Wenning in het zonnetje gezet. Dit begon met de jaarvergadering, waarna er de gelegenheid was om met elkaar een borrel te drinken. Rond half zes konden alle vrijwilligers aan tafel gaan en gingen ze met elkaar gourmetten.

  lees meer
 • Expositie van Rolder Historisch Gezelschap

  Op de begane grond vleugel 1 (bij appartementen 11-13b) is een expositieruimte ingericht welke toegankelijk is voor iedereen. Van 9 maart t/m 3 mei 2017 zal hier de expositie ‘De kabouters van meester Gerrits’ van het Rolder Historisch Gezelschap (R.H.G.) te zien zijn.

  lees meer
15 nieuwsberichten << < 1 van 2 > >>