Bewegen 'Bij de Buren’ officieel gestart bij De Vijverhof

Donderdag 23 augustus jl. was de feestelijke opening van ‘Bewegen Bij de Buren’ in De Vijverhof. De ochtend werd geopend met een glaasje (alcoholvrije) champagne, koffie, thee en wat lekkers.

Bewegen 'Bij de Buren' wordt uitgevoerd in ‘De Vlonder’ dit is de recreatieruimte die sinds kort vrij staat in De Vijverhof. Bewegen 'Bij de Buren' is een bewegingstherapie voor ouderen die elke maandagmiddag om 14.30 uur met Seniorenfit en elke donderdagmorgen om 11.00 uur met Buitenfit gehouden wordt. De training zal gericht zijn op het fysiek, cognitief en leefstijl gericht op wonen. Permanente en tijdelijke bewoners van De Vijverhof en ouderen welke dagbesteding bij ons volgen en ouderen uit de wijk Assen-Oost, kunnen deelnemen aan de activiteiten.

Mensen die deel willen nemen kunnen voor 25,- een 10 rittenkaart kopen. De 10 rittenkaart wordt bij elke deelname afgestempeld. Deze kaart kan ook gebruikt worden voor andere activiteiten van 'Bij de Buren' zoals: bridgen, koersbal, Vrouwen van hier, het breicafé, houtbewerking, bloemschikken, rummikub, creatief en nog veel meer. Alle activiteiten en tijden zijn te vinden op de site van 'Bij de Buren' www.bijdeburen.nu.

Patricia Staats, locatiemanager a.i., is trots op haar afdeling activiteitenbegeleiding met al die nieuwe en frisse ideeën, die nu ook daadwerkelijk uitgevoerd zullen worden. Na deze feestelijke opening, kwam De Vijverhof letterlijk in beweging.