Start van de Roder feestweek met Amerikaansbuffet

Op donderdag 21 september is de Roder feestweek gestart in de Noorderkroon. Onder grote belangstelling werd er van een Amerikaansbuffet genoten. Dit was geheel in de stijl van het thema van de feestweek namelijk: “Let me entertain you”.

Het weer was stralend en het restaurant was helemaal vol. Elke tafel was van Amerikaanse sterren en streepjes voorzien. Op het podium is een feestwagen gecreëerd geheel in de stijl van de optocht die zaterdag 23 september in het dorp plaatsvindt. De gastdames voorzagen een ieder van soep vooraf. Vervolgens viel er van hot dog tot pulled pork maar ook hamburgers en pompoen te kiezen en uiteraard de welbekende meatbal. Er werd afgesloten met een ijsbuffet waarbij ook nog van cheese cake en popcorn genoten kon worden.

Aansluitend traden The Blizzards op. Een Rock a Billy-duo met mooie Amerikaanse medleys. Dat bracht de sfeer er goed in. Er kon gedanst worden en uiteraard werd er nog gezellig nagetafeld en genoten van elkaars gezelschap. Het was een zeer geslaagde middag.