Expositie Decoupage in de Noorderkroon

3D- kijk composities is de nieuwe expositie in de hal van Woonzorglocatie de Noorderkroon. Offe Bottinga stelt zijn werk tentoon voor belangstellenden. De techniek, decoupage, is een geduld kwestie. Snij-, knip- en plakwerk dat soms maanden in beslag neemt. De afbeeldingen van Cornelis Jetses en Anton Pieck hebben de voorkeur.

Beelden van toen op een secure manier verwerkt tot 3d kijkdozen in een fotolijst. De gehele maand december tot half januari 2017 zijn de werken, negentien in totaal, t e bewonderen in de hal van de Noorderkroon.

Wat als tijdverdrijf tijdens een revalidatieperiode begon is tot een prachtige hobby uitgegroeid. Veel werken hangen thuis aan de muur, maar Offe’s enthousiasme groeit als hij het aan anderen kan laten zien. De sfeerbeelden passen prima bij de winterse decembermaand. Loop even binnen tussen 09.00 en 16.00 uur aan de Noorderkroon 100. Ook is er mogelijkheid aansluitend een consumptie te nuttigen in de door Zorggroep Drenthe gerenoveerde zaal van de Noorderkroon.