Cursus ‘in Balans’ in Noordenveld

Voor alle senioren in de Gemeente Noordenveld organiseert Noordenveld Beweegt in samenwerking met de Noorderkroon, de cursus ‘in Balans’. Bent u minder ‘in balans’? Of heeft u juist een hekel aan ongelijke stoepen, drempels en obstakels? Bent u bang om te vallen en daarbij iets te breken? Dat is helemaal niet nodig, als u maar de juiste stappen neemt om in balans te blijven.

Cursus ‘in Balans’  in Noordenveld     

Op dinsdag 31 oktober, 7 en 14 november van 09.30 tot 11.30 uur, kunt ervaren en leren hoe u de baas kunt blijven over uw evenwicht en balans.
Waarom biedt Noordenveld beweegt en de Noorderkroon deze cursus aan? Mensen van alle leeftijden vallen, maar senioren vanaf 65 jaar vallen vaker. Vanaf 75 jaar schieten de statistieken helemaal snel omhoog. Naarmate de leeftijd stijgt, wordt de kans op vallen groter en de gevolgen ernstiger. Wij willen onze senioren graag zo goed mogelijk op de been houden. Bij deze cursus wordt natuurlijk niet gevallen, het draait om het in balans blijven. Een deel van de les bestaat uit theorie en het andere deel van de les uit praktijk.

Deze Cursus ‘in Balans’ wordt gegeven in Roden in de Noorderkroon. U ontvangt een cursusboek en een kop koffie of thee  bij elke bijeenkomst.

Cursusinformatie

Voor wie:           Voor iedereen van 55 jaar en ouder

Wanneer:           31 oktober, 7 en 14 november 

Tijd:                   09.30 tot 11.30 uur

Locatie:             Zorggroep Drenthe, Noorderkroon 100, Roden

Kosten:              € 15,- euro

U kunt zich aanmelden per mail via ewitte@sportdrenthe.nl (graag vermelden: naam, email, telefoon) of u kunt bellen naar het telefoonnummer van Welzijn in Noordenveld T. 050-317 6500