30 november a.s. infomarkt in de Noorderkroon!

Donderdag 30 november 2017 is een infomarkt in de Noorderkroon met verkoop van producten. U bent welkom tussen 10.00 – 12.00 uur om kennis te maken met de producten die in de Noorderkroon aangeboden worden.

De volgende deelnemers zijn te bezoeken in de zaal van de Noorderkroon:

  • Jannie’s schoenen express – schoenenverkoop en advies, tevens tassenverkoop. Jannie informeert u graag bij voetproblemen en verkoopt schoenen die ook erg geschikt zijn bij diabetes, reuma, drukplekken en gevoelige huid.
  • Brilbus Jeroen – advies en brilverkoop. Opticien aan huis. Jeroen past uw bril weer helemaal goed af, maakt schoon en voert kleine reparaties uit aan uw bril. Ook voor oogmetingen, oogdrukmetingen en het uitzoeken van een nieuwe bril kunt u bij hem terecht. Hij vertelt u er graag over tijdens de markt.
  • Annie Bos – gymnastiek en bewegen voor ouderen. Annie Bos geeft vanuit Welzijn in Noorderveld elke vrijdag gymles in de Noorderkroon. Graag informeert zij u over deze lessen tijdens de markt. Kom gezellig langs.
  • De Blakervelderhoeve – biologische boerderij. Tevens de buren van de Noorderkroon. Zij komen graag met producten en hun verhaal naar de Noorderkroon.
  • Dagactief in de Noorderkroon. Het team van de Dagactief heeft kerstkaartjes en kniepertjes te koop. Heerlijk bij de thee en leuk om te versturen voor de feestdagen.

U bent van harte welkom!