De Noorderkroon

 • Activiteit Dutch Agri Food Week in Noorderkroon

  Tijdens Dutch Agri Food Week (5-16 oktober 2018) staan in heel Nederland voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. Het doel van de week is innovatie te versterken, kennis te delen en vooral ook om te genieten van gezonde voeding.

  lees meer
 • Zomer Bij de Buren in de Noorderkroon

  Nu het volop zomer is en de temperaturen grote hoogtes bereiken maken de bewoners het gezellig op een lager tempo. Iets kortere activiteiten en gezelligheid met veel extra’s aan drinken en andere verfrissingen.

  lees meer
 • Beagle club te gast bij de Noorderkroon

  Zondag 8 juli jl. was de Beagle club te gast bij de Noorderkroon in Roden. Na een stevige wandeling met de 20 honden deden zij de Noorderkroon aan voor een Drentse koffietafel. 

  lees meer
 • Dag van Zorggroep Drenthe - Noorderkroon

  Vrijdag 1 juni jl. was het de Dag van Zorggroep Drenthe. De bewoners van de Noorderkroon vierden deze dag met als thema Boerenlanddag.

  lees meer
 • Dementiemonitor Alzheimer Nederland

  Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland vindt het daarom belangrijk om te weten wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kunnen zij beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen waar zij voor zorgen.

  lees meer
 • Expositie 'De appeltjes van Cézanne' in de Noorderkroon

  In de expositieruimte van de Noorderkroon hangt momenteel het werk van kunstenaar Klaas Jan Mulder uit Assen. Hij maakt vooral landschappen met softpastelkrijt, waarbij het Drentse landschap en de Waddeneilanden favoriet zijn. Maar hij schildert ook portretten in olieverf, in deze expositie een combinatie van de twee.

  lees meer
 • Try out voorstelling in de Noorderkroon

  Op zondag 4 maart j.l. was de Try Out van het Drents blijspel “Ope, apesteertie punt nl”. Deze voorstelling werd opgevoerd door de Historische Toneelvereniging ‘NijRoon’. Zij hebben gedurende vijf maanden geoefend in de podiumruimte van de Noorderkroon.

  lees meer
 • Olympische middag in de Noorderkroon

  De Olympische Spelen 2018 in Peongchang gaan van start en daar hadden de bewoners en omwonenden van de Noorderkroon woensdagmiddag 7 februari alvast een voorzetje met de Olympische middag in de locatie.

  lees meer
 • Druk bezocht muziekcafé in de Noorderkroon

  Afgelopen zondag (28/1) is het muziekcafé in de Noorderkroon te Roden druk bezocht tijdens het optreden van het “Alteveerquartet”. Dit ensemble bestaat uit vier saxofonisten. Zij oefenen wekelijks met elkaar en spelen graag voor select publiek.

  lees meer
 • 30 november a.s. infomarkt in de Noorderkroon!

  Donderdag 30 november 2017 is een infomarkt in de Noorderkroon met verkoop van producten. U bent welkom tussen 10.00 – 12.00 uur om kennis te maken met de producten die in de Noorderkroon aangeboden worden.

  lees meer
21 nieuwsberichten << < 1 van 3 > >>