Reisgids: Naar de camping ”de Roggeberg’’

Op maandag 10 juli vertrokken we, rond half 11, met 6 cliënten vanaf Symphonie in Eelde voor een dagje naar de camping “de Roggeberg” in Appelscha. We hebben genoten van een toeristische route door mooie dorpjes.  Bij de camping aangekomen hebben we ons gesetteld voor de caravan. Heerlijk samen koffie gedronken met natuurlijk een stukje gebak.

Tegen de middag gezamenlijk geluncht in de zon. Daarna hebben sommigen genoten van de ligstoelen die we in de schaduw hadden gezet. In alle rust, konden we de vogeltjes horen fluiten.

Na het lunchen gingen we een wandeling maken over de camping. We hebben het plein gezien waar van alles te doen was. Het restaurant, snackbar, winkeltje, klimtoren en zelfs nog op de trampoline gesprongen. Omdat het erg warm was, hebben we gekozen voor een heerlijk ijsje op het terras.

Bij terugkomst bij de caravan een borreltje genuttigd, waarna we tegen het einde van de middag weer in de bus stapten. We hebben onderweg gedineerd in het café in Donderen, waar we een 3-gangen diner kon kiezen. Heerlijk! Daarna vertrokken we terug naar Symphonie. Het was een hele gezellige, mooie warme dag die voor herhaling vatbaar is!