Centraal Bureau

 • Reisgids: Bloemencorso Eelde 2018

  Zaterdagmiddag 1 september 2018 was het zover, het 62e bloemencorso van Eelde. Het thema was dit jaar “Feesten van de wereld!”. Vanaf verschillende locaties vertrok Zorggroep Drenthe met een grote groep enthousiaste mensen naar de Symphonie, die een prachtig uitzicht heeft op de vijver vanuit het restaurant, maar ook langs het parcours van het jaarlijkse bloemencorso!

  lees meer
 • Wijkverpleging aanwezig bij huisartsenpraktijk Nijentap

  Sinds donderdag 6 september september 2018 zijn de wijkverpleegkundigen van Zorggroep Drenthe in Eelde iedere donderdagmiddag aanwezig in huisartsenpraktijk Nijentap in Eelde.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe Seniorendag

  Maandag 10 september jl. werd er een seniorendag georganiseerd in café Hofsteenge, waarbij Zorggroep Drenthe de hoofdsponsor was.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe shirts te zien tijdens Titan Swim

  Op 2 september jl. verschenen een aantal deelnemers aan de start van de Titan Swim met een Zorggroep Drenthe sportshirt aan.

  lees meer
 • Zonnepanelen met subsidie

  Zorggroep Drenthe heeft voor locaties De Vijverhof, Symphonie, Mozaiek, Spectrum en Centraal Bureau bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een SDE+ subsidieaanvraag ingediend. Alle vijf aanvragen zijn positief beoordeeld waarop is besloten om tot plaatsing van zonnepanelen over te gaan.

  lees meer
 • Reisgids: Rondrit door Borger en omgeving

  Op 22 juni jl. kwamen reizigers van verschillende locaties van Zorggroep Drenthe naar de Wenning in Rolde voor een rondrit door Borger en omgeving. Om half 3 zaten we in de bussen richting Borger.

  lees meer
 • Reisgids: Camping De Roggeberg in Appelscha

  Op dinsdag 12 juni jl. gingen 5 cliënten van Symphonie een dag naar camping “De Roggeberg” in Appelscha. Voor een aantal cliënten was dit al de derde keer dat zij deelnamen aan deze reis.

  lees meer
 • Wester Es wordt Spectrum

  Woensdag 6 juni jl. was de officiële opening van de nieuwbouw van woonzorgcentrum de Wester Es in Beilen. De nieuwbouw betreft een modern woonzorgcentrum van 79 appartementen waar bewoners prettig kunnen wonen met zorg in de buurt.

  lees meer
 • Reisgids: Rondvaart door de Drents-Groninger Veenkoloniën

  Woensdag 23 mei jl. stond er een Zorggroep Drenthe reis gepland, dit keer een rondvaart door de Drents-Groninger Veenkoloniën. Het was een zonovergoten dag, een ideale dag voor een boottocht van Annerveenschekanaal naar Midlaren.

  lees meer
 • Dementiemonitor Alzheimer Nederland

  Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland vindt het daarom belangrijk om te weten wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kunnen zij beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen waar zij voor zorgen.

  lees meer
44 nieuwsberichten << < 1 van 5 > >>