Centraal Bureau

 • Spectrum inzamelpunt voedselbankactie RTV Drenthe

  Vandaag is de voedselbankactie van RTV Drenthe gestart!

  Van zaterdag 8 december tot vrijdag 14 december fungeert Spectrum in Beilen (Esweg 40) als inzamelpunt voor deze actie.

  lees meer
 • Zilveren keurmerk voor Mozaiek

  Afgelopen week heeft Mozaiek in Zuidlaren bezoek gehad van kwaliteitsinstituut Perspekt. Zij voerden een audit uit voor het PREZO keurmerk.

  lees meer
 • Gouden keurmerk voor Symphonie!

  Vanmorgen heeft Symphonie in Eelde bezoek gehad van kwaliteitsinstituut Perspekt, zij deden een audit voor het PREZO keurmerk.

  lees meer
 • Campagne 'Ik Zorg’ van start!

  Werken in de sector Zorg & Welzijn is zoveel meer dan vaak wordt gedacht. De campagne ‘Ik Zorg’ is een samenwerking van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en branche-, beroeps-, werknemers- en werkgeversorganisaties in de sector Zorg & Welzijn. Doel van de campagne is meer mensen enthousiast maken en houden voor werk in deze sector.

  lees meer
 • ‘Groene’ bus voor Spectrum

  Heerlijk ‘groen’ toeren door Beilen. Vanaf maandag 5 november 2018 is dat mogelijk met de elektrische shuttlebus van woonzorgcentrum Spectrum. Op deze duurzame manier kunnen kwetsbare ouderen gemakkelijk reizen naar Spectrum om bijvoorbeeld deel te nemen aan activiteiten of voor een heerlijk diner in restaurant 'Bij de Buren'.

  lees meer
 • Reis uit de reisgids: Bartje pimpen

  Vrijdag 28 september jl. stond de activiteit “Bartje pimpen” uit de reisgids gepland. De reis begon bij locatie De Wenning, vanuit deze locatie vertrok de bus naar de andere locaties van Zorggroep Drenthe om alle deelnemers op te halen.

  lees meer
 • Scholingsmiddag Unilever Bestfoods

  In het kader van Worl Food Day 2018 organiseerde het facilitair bedrijf van zorggroep Drenthe op 16 oktober jl. een scholingsmiddag samen met Unilever Best Foods.

  lees meer
 • Reisgids: Najaarstocht

  Op 2 oktober jl. gingen we op reis om een mooie najaarstocht te maken. Het was echt herfstweer en af en toe kwam de zon tevoorschijn. We reisden eerst langs vier locaties, waarna de bus helemaal vol was. Een gezellige drukte! Aangezien we veel onderweg waren, besloten we eerst naar Aalden, naar het Oud-Saksische koffie & pannenkoekboerderij “het Hoes van Hol An” te gaan om te lunchen. Daar stond alles al in gereedheid.

  lees meer
 • Fietsen voor Thuiszorgteam Midden

  Zorggroep Drenthe heeft begin oktober nieuwe fietsen aangeschaft voor Thuiszorgteam Midden. De thuiszorgmedewerkers van Thuiszorgteam Midden kunnen nu met de fiets langs de thuiszorgcliënten.

  lees meer
 • Samen Zorg Assen: samen dóén in de ouderenzorg

  Maar liefst elf partijen gaan met elkaar de zorg voor kwetsbare ouderen in Assen verbeteren. Regionale zorginstellingen, huisartsen en gemeenten ondertekenden woensdag 26 september 2018 een samenwerkingsovereenkomst en richten daarmee officieel het netwerk Samen Zorg Assen op.

  lees meer
55 nieuwsberichten << < 1 van 6 > >>