Nieuws

 • Intentie tot samenwerking Stichting de Vondel en Zorggroep Drenthe

  Stichting de Vondel in Groningen heeft op 9 januari 2018 een intentieverklaring getekend met Zorggroep Drenthe. Beide partijen spreken de intentie uit om de komende maanden een samenwerking uit te werken op het gebied van de bouw van een nieuw appartementencomplex voor ouderen in de stad Groningen. De samenwerking zal in eerste instantie betrekking hebben op directievoering, bouwcoördinatie en marketingactiviteiten rondom de bouw van het nieuwe complex.

  lees meer
 • 21 januari 2018 opening nieuwe tentoonstelling Galerie Mozaiek

  Op zondag 21 januari 2018 om 15.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Alles Anders’ van Guda Koster geopend in Galerie Mozaiek Zuidlaren. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

  lees meer
 • Uitnodiging Zorgcafé Beilen

  Dinsdag 9 januari is er van 19.30 - 21.30 uur Zorgcafé Dementie Beilen, met als thema 'De diagnose dementie en dan..'. Spreker deze avond is Joke Sanders van Alzheimer Nederland Drenthe.

  lees meer
 • Veel belangstelling voor het boeken uitleenpunt in Beilen!

  Het bibliotheek-uitleenpunt is op 13 december feestelijk geopend in restaurant 'Bij de Buren' te Beilen. Er was er veel belangstelling en men was zeer positief. Veel bewoners van de Wester Es hebben zich dan ook meteen aangemeld.

  lees meer
 • Zilveren regen bij Zorggroep Drenthe

  Al jarenlang focust Zorggroep Drenthe zich naast gastvrijheid, op de kwaliteit van zorgverlening. Ze wil beter worden. Ieder jaar een beetje meer. Daarom worden de locaties van Zorggroep Drenthe jaarlijks geaudit door Prezo. In november haalde de Wenning het zilveren keurmerk in de zorg en deze week mocht Mozaiek zich daarbij aansluiten.

  lees meer
108 nieuwsberichten << < 1 van 22 > >>