Nieuws

 • Reisgids: Naar de camping ”de Roggeberg’’

  Op maandag 10 juli vertrokken we, rond half 11, met 6 cliënten vanaf Symphonie in Eelde voor een dagje naar de camping “de Roggeberg” in Appelscha. We hebben genoten van een toeristische route door mooie dorpjes.  Bij de camping aangekomen hebben we ons gesetteld voor de caravan. Heerlijk samen koffie gedronken met natuurlijk een stukje gebak.

  lees meer
 • Meezingconcert in de Rolderkerk

  Zondag 25 juni werd een meezingconcert  “ZorgeloosZomerZingen” in de Jacobuskerk in Rolde georganiseerd door Stichting Rolder Concerten.

  lees meer
 • Met de trekkertram over het Balloërveld

  Woensdag 14 juni ging een groep van 13 bewoners een ritje maken in de trekkertram. Om half 2 stond de trekkertram voor de deur en vertrokken we richting het Balloërveld. Hier gingen we via de schaapskooi dwars over het Balloërveld. Onderweg zagen we de schaapskudde en de schotse hooglanders.

  lees meer
 • Avondvierdaagse in Beilen

  Op donderdagavond 15 juni hebben de bewoners van de Wester Es deelgenomen aan de avondvierdaagse in Beilen. Elk jaar groeit de groep deelnemers en dit jaar deden er 29 bewoners mee. Onder begeleiding van een grote groep vrijwilligers liepen zij de route van 5km.

  lees meer
 • Workshop “Kunst Maakt De Mens”

  Voor mensen van 70 jaar en ouder, organiseerde het Drents museum in de Symphonie een workshop “Kunst maakt de Mens.”
  Deelnemers konden deze middag kosteloos deelnemen aan een boeiende en unieke workshop onder professionele begeleiding van een museumdocent.

  lees meer
68 nieuwsberichten << < 1 van 14 > >>