Nieuws

 • Week van Zorg en Welzijn 2019 in Spectrum

  Tijdens de week van zorg en welzijn (van 11 t/m 16 maart) werden er in Spectrum verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Op dinsdagmiddag werden de bewoners verrast met “jong grut”. Er kwamen deze middag verschillende jonge dieren op bezoek.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe benoemt nieuw lid Raad van Toezicht

  Janneke Biesheuvel-Hoitinga treedt per 1 april aanstaande toe tot de Raad van Toezicht van Zorggroep Drenthe. Janneke Biesheuvel-Hoitinga is werkzaam als advocaat Gezondheidsrecht en Ondernemingsrecht bij De Haan advocaten en notarissen te Groningen, en als (juridisch) adviseur bij Medprevent B.V., arbodienst in Lippenhuizen.

  lees meer
 • Thuiszorgteam midden deelt pakketjes uit!

  In het kader van de Week van Zorg & Welzijn, zet het thuiszorgteam regio Midden van Zorggroep Drenthe haar cliënten extra in het zonnetje. De thuiszorg medewerkers hebben op hun ronde bij de cliënten langs, de cliënten verrast met een pakketje. In de pakketjes treffen de cliënten kleine gadgets en een zonnige bloemengroet.

  lees meer
 • Activiteiten bij De Wenning in 'De Week van Zorg en Welzijn'

  Op woensdag 13 maart organiseerde woonzorgcentrum De Wenning 2 activiteiten in verband met “De Week van Zorg en Welzijn”. Zo was er de mogelijkheid om deel te nemen aan een meeloopdag, om te ervaren hoe het is om in de zorg te werken. En er was voor de ouderen uit de dorpen rondom Rolde een activiteit georganiseerd om kennis te maken met woonzorgcentrum De Wenning.

  lees meer
 • Optreden vrouwenkoor “De Dames” in Mozaiek

  Donderdag 7 maart jl. trad het vrouwenkoor "De Dames" op voor de bewoners in Mozaiek. “De Dames” is een meerstemming vrouwenkoor in Zuidlaren dat vaak a capella zingt.

  lees meer
237 nieuwsberichten << < 1 van 48 > >>