Nieuws

 • Week van Zorg & Welzijn in Wester Es

  Maandag 12 maart jl. begon de week van Zorg & Welzijn. De Wester Es begon deze week met het in huis halen van de lente. De bewoners hebben verstopte bloembollen gemaakt. De narcisbollen en de blauwe druifjes werden tussen het mos gestopt, zodat je de bollen bijna niet meer zag. Nu is het wachten totdat ze gaan bloeien.

  lees meer
 • Leerlingen maken kennis met “Zorg en Welzijn”

  Dinsdag 13 maart jl. tijdens de week van zorg en welzijn, verwelkomde Symphonie leerlingen van het AOC Terra College in Eelde. Na het openingswoord kregen de leerlingen een promotiefilm te zien en vertelden verschillende medewerkers over zijn/haar functie bij Zorggroep Drenthe.

  lees meer
 • Ouderen en kinderen zingen samen het hoogste lied!

  Woensdag 14 maart jl. kwamen de kinderen van groep 5 van de Jan Thiesschool uit Rolde in De Wenning een optreden verzorgen. De kinderen waren uitgenodigd om een muzikale activiteit samen met de ouderen uit te voeren in het kader van “De Week van Zorg en Welzijn”. 

  lees meer
 • 'NL doet' bij Wester Es

  Vrijdag 9 maart jl. deed Wester Es mee aan de landelijke vrijwilligersactie 'NL Doet'. Twee handige vrijwilligers hebben s ’ochtends twee bakkerskasten in elkaar gezet. Op deze bakkerskasten kwamen oude spullen te staan. ’s Middags werd er voor de bewoners een “terug in de tijd” quiz georganiseerd.  

  lees meer
 • Opening vestiging Wereldwinkel in Mozaiek

  Sinds 1 februari 2018 heeft Wereldwinkel Zuidlaren een nieuw verkooppunt. Dit verkooppunt is gevestigd bij het woon(zorg)centrum Mozaiek, bij boodschappen ‘Bij de Buren’. De heer Henk Berends, wethouder van de gemeente Tynaarlo, heeft donderdag 8 maart jl. de Wereldwinkel officieel geopend.

  lees meer
123 nieuwsberichten << < 1 van 25 > >>