Nieuws

 • Start van de Roder feestweek met Amerikaansbuffet

  Op donderdag 21 september is de Roder feestweek gestart in de Noorderkroon. Onder grote belangstelling werd er van een Amerikaansbuffet genoten. Dit was geheel in de stijl van het thema van de feestweek namelijk: “Let me entertain you”.

  lees meer
 • Buurtwandeling Assen-Oost

  Al sinds april wandelen wij om de dinsdag vanuit de Vijverhof door Assen-Oost waar we verrast worden door al het moois wat de wijk ons biedt zoals Landgoed Valkenstijn, gezellig koffie drinken bij de Hippe Kringloop of een hartelijke ontvangst bij de Moestuin in de wijk.

  lees meer
 • Walk & Talk Pittelo van start!

  Op initiatief van bewoners uit de wijk en SCW Pittelo is Vaart Welzijn begonnen met Walk & Talk Pittelo. Eens in de 2 weken zullen zij op de donderdagochtend een stukje gaan wandelen. Ze gaan wandelen door en in de buurt. Hierbij wordt er samengewerkt met Mooiland en Zorggroep Drenthe.

  lees meer
 • Reisgids: Bloemencorso Eelde 2017

  Zaterdagmiddag 2 september 2017 was het zover: Het 61e bloemencorso van Eelde. Het thema was dit jaar '60 jaar geleden in het heden'.

  lees meer
 • Bezoek aan corsowijk West-End

  In de aanloop naar het Bloemencorso in Eelde ontvingen wij een uitnodiging van een van onze collega's (Dorry) om de opbouw van de corsowagen van West-End te bekijken. Hier waren wij natuurlijk heel nieuwsgierig naar!

  lees meer
78 nieuwsberichten << < 1 van 16 > >>