Nieuws

 • Zorggroep Drenthe neemt activiteiten De Buurtzuster B.V. over

  Zorggroep Drenthe neemt met ingang van 1 februari 2019 de activiteiten van zorgorganisatie De Buurtzuster B.V. over. De Buurtzuster B.V. werd medio december 2018 failliet verklaard. De organisatie bestaat uit thuiszorg in Roden en Zuidlaren en uit woonzorgcentrum Het Zuidlaarder Hout in Zuidlaren.

  lees meer
 • Fotoexpositie in de Noorderkroon

  In januari en februari 2019 is er landelijk veel te doen op het gebied van taal. Voorleesdagen, gedichtendag en de week van de poëzie vinden plaats, om er maar een paar te noemen.

  lees meer
 • Berend Botje the movie in Mozaiek

  Zondagmiddag 27 januari om 14.30 uur is "Berend Botje the movie" te zien in het theater van Mozaiek. De film is al meerdere keren vertoond in Zuidlaren en trok volle zalen!

  lees meer
 • Samenwerkingstraject de Vondel en Zorggroep Drenthe beëindigd

  Stichting de Vondel in Groningen en Zorggroep Drenthe hebben eind 2018 besloten de samenwerking op het gebied van de bouw van een nieuw appartementencomplex voor ouderen in de stad Groningen te beëindigen.

  lees meer
 • Spelmiddag bij Symphonie

  Vrijdag 4 januari jl. kwamen ouders met kinderen van 4 tot 13 jaar naar Symphonie in Eelde. Zij kwamen om met de bewoners van Symphonie gezelschapsspellen te spelen.

  lees meer
219 nieuwsberichten << < 1 van 44 > >>