Nieuws

 • Vierdaagse zet jong en oud in beweging

  Maandag 14 mei startte een heel bijzondere wandelvierdaagse in Zuidlaren. Organisator ZGV(Zuidlaarder gymnastiek vereniging) bestaat dit jaar 100 jaar en dat is te merken. Samen met Woonzorgcentrum Mozaiek heeft ZGV een wandelvierdaagse voor jong en oud georganiseerd.

  lees meer
 • Wenning langs de tulpenvelden

  Woensdag 2 mei jl. hebben bewoners van de Wenning met elkaar de tulpenroute gereden. De route startte in Grolloo en ging verder door verschillende dorpen zoals, Schoonloo, Elp, Beilen, Hijken en eindigde uiteindelijk weer in Rolde.

  lees meer
 • Nieuwe directeur-bestuurder voor Zorggroep Drenthe

  Lex Smetsers is door de Raad van Toezicht benoemd tot de nieuwe directeur-bestuurder van Zorggroep Drenthe. Vanaf 1 juli 2018 volgt hij Sape Pranger op, die gebruik gaat maken van een vervroegde pensioenregeling.  

  lees meer
 • Reisgids: Voorjaarstocht

  Op woensdagmiddag 22 april jl. stond de voorjaarstocht uit de reisgids gepland. Vanuit verschillende locaties kwamen de reizigers naar Mozaiek in Zuidlaren, om de middag gezamenlijk te beginnen met koffie en thee. Rond half 3 zat iedereen in de grote bus, klaar voor vertrek.

  lees meer
 • Opening tentoonstelling Arjan Verschoor

  Zondag 6 mei 2018 om 15.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Analogieën’ van fotograaf Arjan Verschoor geopend in Galerie Mozaiek Zuidlaren. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. In februari van dit jaar heeft Arjan met zijn Victoriaanse Fotostudio twee portretsessies gehouden met bewoners van Mozaiek.

  lees meer
140 nieuwsberichten << < 1 van 28 > >>