Nieuws

 • IGJ heeft vertrouwen in verbetermaatregelen Zorggroep Drenthe

  Op 18 december 2018 heeft de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) een onaangekondigd inspectiebezoek aan Zorggroep Drenthe, locatie Mozaiek in Zuidlaren gebracht. IGJ bezoekt alle zorgaanbieders die intramurale ouderenzorg leveren op grond van de Wet langdurige zorg en de Zorgverzekeringswet.

  lees meer
 • Eerste schep in de grond voor de Sport- en Beweegtuin Mozaiek

  Op maandag 16 september jl. ging de eerste schep in de grond voor de Sport- en Beweegtuin bij Mozaiek. Wethouder Hans de Graaf van de gemeente Tynaarlo hanteerde de schep, onder toeziend oog van Lex Smetsers, Raad van Bestuur van Zorggroep Drenthe.

  lees meer
 • Reisgids - Bloemencorso Eelde 'De film'

  Zaterdag 31 augustus jl. was het zover. Het jaarlijkse Bloemencorso in Eelde. We vertrokken met cliënten en introducees van verschillende locaties met een touringcar van Drenthe Tours naar Eelde.

  lees meer
 • Samen koken bij De Vijverhof

  Zondag 25 augustus jl. werd er gezellig samen gekookt bij De Vijverhof in Assen. Ze maakten een typisch Nederlands ‘aardappels, groente en vlees’ gerecht. De groenten en de aardappelen kwamen uit eigen tuin, het gehakt uit de supermarkt.

  lees meer
 • Diamanten huwelijk in De Vijverhof

  Donderdag 22 augustus jl. vierde het echtpaar De Does uit De Vijverhof hun diamanten huwelijk. Het echtpaar kreeg onder anderen bezoek van de Burgemeester, familieleden, de Raad van Bestuur van Zorggroep Drenthe en medewerkers van De Vijverhof.

  lees meer
285 nieuwsberichten << < 1 van 57 > >>