Nieuws & Activiteiten

Nieuws & Activiteiten Symphonie

 • Spijkerbroekenparade in Symphonie - Else van der Laanhuis

  Afgelopen dinsdagmiddag (28/11) werd er, na een oproep oude spijkerbroeken in te leveren bij de activiteitenbegeleiding, een spijkerbroekenparade georganiseerd.

  lees meer
 • Gouden keurmerk in de zorg voor Symphonie

  Al jarenlang focust Zorggroep Drenthe zich naast gastvrijheid, op de kwaliteit van zorgverlening.
  Ze wil beter worden. Ieder jaar een beetje meer. Daarom worden de locaties van Zorggroep Drenthe jaarlijks geaudit door Prezo. Deze week behaalde Symphonie in Eelde het gouden keurmerk in de zorg. Een prachtige prestatie voor een van de zes locaties van Zorggroep Drenthe.

  lees meer
 • Symponie breit voor het Nationaal Ouderenfonds

  Sinds 2004 komen elk jaar honderden breisters en hakers in actie voor het Nationaal Ouderenfonds, zo ook de deelnemers van onze handwerkclub in Symphonie. Deze deelnemers zijn het afgelopen jaar druk bezig geweest en hebben 500 mutsjes bij elkaar gebreid.

  lees meer
 • 75 kinderen brachten een bezoek aan de bewoners van Symphonie

  Vrijdag 10 november kwamen er 75 kinderen van basisschool "De Westerburght" - onderbouw - in Symphonie. Zij zongen liedjes voor Sint Maarten en lieten vol trots hun zelfgemaakte lampion zien. De kinderen hebben bij iedereen een bezoekje gebracht. Zowel in restaurant 'Bij de Buren' als de verschillende huiskamers. De mensen en kinderen genoten zichtbaar.

  lees meer
 • Bezoek aan corsowijk West-End

  In de aanloop naar het Bloemencorso in Eelde ontvingen wij een uitnodiging van een van onze collega's (Dorry) om de opbouw van de corsowagen van West-End te bekijken. Hier waren wij natuurlijk heel nieuwsgierig naar!

  lees meer
 • Cliënten Symphonie dragen hun naaldje bij!

  Er wordt hard gewerkt aan alle voorbereidingen voor het bloemencorso in Eelde! Zo prikten onze cliënten vanmiddag ontelbaar veel spelden in piepschuim, die op zaterdag 2 september allemaal verwerkt zullen zijn in de prachtige bloemenwagens.

  lees meer
 • Breien voor Tanzania

  Frans Senff gaat, als gepensioneerd Asser huisarts en oud-tropenarts 2 x 2 maanden per jaar, naar een ziekenhuis in noord Tanzania om daar de medische zorg te ondersteunen. De Breiclub van woonzorgcentrum Symphonie breien mutjes, sokjes en truitjes voor de pasgeboren kindjes.

  lees meer
 • Workshop “Kunst Maakt De Mens”

  Voor mensen van 70 jaar en ouder, organiseerde het Drents museum in de Symphonie een workshop “Kunst maakt de Mens.”
  Deelnemers konden deze middag kosteloos deelnemen aan een boeiende en unieke workshop onder professionele begeleiding van een museumdocent.

  lees meer
 • Slootjesproject bij Symphonie

  In de week van 5 t/m 11 juni was het de natuurweek. In samenwerking met de IVN Eelde/Paterswolde hebben we diverse activiteiten georganiseerd.
  Zo konden de cliënten op woensdag naar een prachtige diavoorstelling van Leo Stockmann kijken over de natuur en het leven in en om de vijver van de Symphonie.

  lees meer
 • Paraffinebad en parfumeriemiddag

  De afgelopen maand hebben de cliënten van de Symphonie kennis kunnen maken met een stukje wellness/uiterlijke verzorging. Zo konden de cliënten deelnemen aan een paraffinebad.

  lees meer