Nieuws

Nieuws Symphonie

 • Afscheid van 29 jaar bij Symphonie betrokken vrijwilliger dhr. Vrijs

  Symphonie neemt afscheid van Jannes Vrijs die vanaf 1990 een bekend gezicht in het Else van der Laanhuis, nu Symphonie, was.

  lees meer
 • Breien voor het goede doel

  Sinds 2003 ondersteunt Dr. Frans Senff (tropenarts vrijwilliger/oud-Asser huisarts) het Endulen hospital in het noorden van Tanzania. Het is een missieziekenhuis van 100 bedden dat medische zorg biedt aan meer dan 80.000 mensen van de nomadenstam Masai. Het is het enige ziekenhuis in dit gebied.

  lees meer
 • Spelmiddag bij Symphonie

  Vrijdag 4 januari jl. kwamen ouders met kinderen van 4 tot 13 jaar naar Symphonie in Eelde. Zij kwamen om met de bewoners van Symphonie gezelschapsspellen te spelen.

  lees meer
 • Een nieuwe collectie, een nieuwe show

  Woensdag 14 november jl. werd de tweede modeshow van LANCO mode georganiseerd bij Symphonie. Tijdens deze modeshow werd de nieuwe collectie voor mannen en vrouwen geshowd.

  lees meer
 • Gouden keurmerk voor Symphonie!

  Vanmorgen heeft Symphonie in Eelde bezoek gehad van kwaliteitsinstituut Perspekt, zij deden een audit voor het PREZO keurmerk.

  lees meer
 • Lichtje lopen bij Symphonie

  Vrijdag 9 november jl. kwamen 75 leerlingen van basisschool "De Westerburcht" liedjes zingen voor Sint Maarten bij Symphonie.

  lees meer
 • Bloemencorso Eelde activiteiten

  In de week voor de Bloemencorso stond Eelde bol van activiteiten! Uiteraard deed Symphonie daar ook aan mee.

  lees meer
 • Wijkverpleging aanwezig bij huisartsenpraktijk Nijentap

  Sinds donderdag 6 september september 2018 zijn de wijkverpleegkundigen van Zorggroep Drenthe in Eelde iedere donderdagmiddag aanwezig in huisartsenpraktijk Nijentap in Eelde.

  lees meer
 • Dementiemonitor Alzheimer Nederland

  Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland vindt het daarom belangrijk om te weten wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kunnen zij beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen waar zij voor zorgen.

  lees meer
 • Samen Bewegen – Koningsspelen 2018

  Vrijdag 20 april 2018 is het weer tijd voor de jaarlijkse koningsspelen in heel Nederland. Tijdens de Koningsspelen staan gezond eten en actief bewegen centraal. Op veel bassischolen in Nederland worden sportdagen georganiseerd tijdens de koningsspelen. De leerlingen van Mariaschool in Eelde kwamen in het teken van de koningsspelen dinsdag 17 april jl. bij Symphonie op bezoek.

  lees meer