Nieuws & Activiteiten

Nieuws & Activiteiten Mozaiek

 • Opening vestiging Wereldwinkel in Mozaiek

  Sinds 1 februari 2018 heeft Wereldwinkel Zuidlaren een nieuw verkooppunt. Dit verkooppunt is gevestigd bij het woon(zorg)centrum Mozaiek, bij boodschappen ‘Bij de Buren’. De heer Henk Berends, wethouder van de gemeente Tynaarlo, heeft donderdag 8 maart jl. de Wereldwinkel officieel geopend.

  lees meer
 • Opening tentoonstelling: Saskia Boelsums

  Op zondag 18 maart 2018 om 15.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Dutch Landscapes’ van Saskia Boelsums geopend in Mozaiek Zuidlaren. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. In haar werk voelt Saskia zich sterk verbonden met de Hollandse traditie van landschapschilders.

  lees meer
 • 21 januari 2018 opening nieuwe tentoonstelling Galerie Mozaiek

  Op zondag 21 januari 2018 om 15.00 uur werd de tentoonstelling ‘Alles Anders’ van Guda Koster geopend in Galerie Mozaiek Zuidlaren. Met haar installaties, sculpturen en foto’s in ‘Alles Anders’ creëert Guda Koster surreële situaties, waarbij ze gebruik maakt van het menselijk lichaam,
  kleding en stoffen met diverse patronen.

  lees meer
 • Zilveren regen bij Zorggroep Drenthe

  Al jarenlang focust Zorggroep Drenthe zich naast gastvrijheid, op de kwaliteit van zorgverlening. Ze wil beter worden. Ieder jaar een beetje meer. Daarom worden de locaties van Zorggroep Drenthe jaarlijks geaudit door Prezo. In november haalde de Wenning het zilveren keurmerk in de zorg en deze week mocht Mozaiek zich daarbij aansluiten.

  lees meer
 • Blazersklas brengt bezoek aan Theater Mozaiek

  De Blazersklas van Muziekvereniging Erica Zuidlaren gaf op maandag 18 december een fantastisch optreden! Ze speelden een selectie kerstnummers, afgewisseld met eigen repertoire. 

   

  lees meer
 • Senioren Mozaiek dansen in voorstelling

  Herman heeft Parkinson en woont in verzorgingshuis Mozaiek in Zuidlaren. Zijn ziekte brengt beperkingen, maar dat weerhoudt Herman er niet van aan activiteiten mee te doen. Aan een voorstelling bijvoorbeeld.

  lees meer
 • Tentoonstelling Annabel Oosteweeghel in Mozaiek

  Van 26 november tot en met 14 januari is de tentoonstelling Old Love van Annabel Oosteweeghel te zien in Galerie Mozaiek. Annabel Oosterweeghel presenteert een serie foto's over liefde en intimiteit bij ouderen.

  lees meer
 • Mozaiek krijgt eervolle vermelding van VeiligheidNL

  Amsterdam, 30 oktober 2017 – De jaarlijkse Valpreventieweek 2017 van VeiligheidNL was weer een groot succes. Het thema van de Valpreventieweek van dit jaar was Hup, in de benen: doe de dagelijkse dingen thuis nét even anders. Meer dan 40 zorgverleners organiseerden activiteiten voor ouderen om extra aandacht te geven aan valpreventie en om ouderen in de benen te krijgen.

  lees meer
 • Culinaire kerstinspiratiesessie

  Op donderdag 5 oktober werd een 'Kerstinspiratiesessie' georganiseerd in Mozaiek. Een proeverij van allerlei culinaire lekkernijen, mede georganiseerd door onze leverancier Van Hoeckel en het facilitaire team van Mozaiek.

  lees meer
 • Tentoonstelling Julia Winter in Galerie Mozaiek

  Van 1 oktober tot en met 19 november is de tentoonstelling U&U van Julia Winter te zien in Galerie Mozaiek. Julia Winter presenteert ‘dubbelportretten’. Zij toont foto’s van twee personen die ze in lagen over elkaar presenteert. De ene laag is een transparante foto van een persoon op glas die een dialoog aangaat met een daaronder gelegen portret op papier.

  lees meer