Nieuws

Nieuws Mozaiek

 • Optreden vrouwenkoor “De Dames” in Mozaiek

  Donderdag 7 maart jl. trad het vrouwenkoor "De Dames" op voor de bewoners in Mozaiek. “De Dames” is een meerstemming vrouwenkoor in Zuidlaren dat vaak a capella zingt.

  lees meer
 • Expositie van eigen bewoner, Pieter Eisenga

  Sinds 5 februari jl. is de expositie van Pieter Eisenga te bekijken in Galerie Mozaiek. Pieter Eisenga, 87 jaar oud, heeft na de middelbare school in Brielle de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam bezocht. Vervolgens is hij werkzaam geweest als tekenleraar in Dokkum, Emmen en Leeuwarden.

  lees meer
 • “Berend Botje the movie” bij theater Mozaiek

  Zondagmiddag 27 januari jl. om 14.30 uur draaide de film "Berend Botje the movie" in het theater van Mozaiek. De film werd dit keer speciaal gedraaid voor de bewoners van Mozaiek.

  lees meer
 • Berend Botje the movie in Mozaiek

  Zondagmiddag 27 januari om 14.30 uur is "Berend Botje the movie" te zien in het theater van Mozaiek. De film is al meerdere keren vertoond in Zuidlaren en trok volle zalen!

  lees meer
 • Oudejaarsdag bij Mozaiek

  Het jaar 2018 werd spetterend afgesloten in Mozaiek met muziek van "Very Old Friends", oliebollen en vuurwerk.

  lees meer
 • Concert van NNOOK (Noord Nederlands Opera en Operettekoor)

  Dinsdag 18 december komt het Noord Nederlandse Opera en Operettekoor (NNOOK) optreden in Theater Mozaiek. Het Noord Nederlands Opera- & Operettekoor is opgericht op 24 februari 1948 als operettekoor. Het koor bestaat uit 55 enthousiaste amateurzangers, waarin alle koorstemmen zijn vertegenwoordigd.

  lees meer
 • Oh kom er eens kijken...

  Op 5 december jl. werd Sinterklaas gevierd in Mozaiek met een Pepernotenbingo in het restaurant. Tijdens de Pepernotenbingo zorgden Zwarte Pieten op de duo-fiets voor hilariteit en een traktatie.
   

  lees meer
 • Zilveren keurmerk voor Mozaiek

  Afgelopen week heeft Mozaiek in Zuidlaren bezoek gehad van kwaliteitsinstituut Perspekt. Zij voerden een audit uit voor het PREZO keurmerk.

  lees meer
 • Opening week van de valpreventie Mozaiek

  Maandag 1 oktober jl. was de opening van de valpreventieweek 2018. Deze keer werd de valpreventieweek geopend door Wethouder Hans de Graaf.
   

  lees meer
 • Leerlingen en bewoners lezen elkaar voor

  Op vrijdag 5 oktober stond Woonzorgcentrum Mozaiek in Zuidlaren in het teken van voorlezen. Op die dag vond De Nationale Voorleeslunch plaats: een landelijk initiatief van verschillende organisaties om ouderen in het hele land door middel van een verhaal uit een isolement te halen.

  lees meer