Nieuws

Nieuws Mozaiek

 • Berend Botje the movie in Mozaiek

  Zondagmiddag 27 januari om 14.30 uur is "Berend Botje the movie" te zien in het theater van Mozaiek. De film is al meerdere keren vertoond in Zuidlaren en trok volle zalen!

  lees meer
 • Oudejaarsdag bij Mozaiek

  Het jaar 2018 werd spetterend afgesloten in Mozaiek met muziek van "Very Old Friends", oliebollen en vuurwerk.

  lees meer
 • Concert van NNOOK (Noord Nederlands Opera en Operettekoor)

  Dinsdag 18 december komt het Noord Nederlandse Opera en Operettekoor (NNOOK) optreden in Theater Mozaiek. Het Noord Nederlands Opera- & Operettekoor is opgericht op 24 februari 1948 als operettekoor. Het koor bestaat uit 55 enthousiaste amateurzangers, waarin alle koorstemmen zijn vertegenwoordigd.

  lees meer
 • Oh kom er eens kijken...

  Op 5 december jl. werd Sinterklaas gevierd in Mozaiek met een Pepernotenbingo in het restaurant. Tijdens de Pepernotenbingo zorgden Zwarte Pieten op de duo-fiets voor hilariteit en een traktatie.
   

  lees meer
 • Zilveren keurmerk voor Mozaiek

  Afgelopen week heeft Mozaiek in Zuidlaren bezoek gehad van kwaliteitsinstituut Perspekt. Zij voerden een audit uit voor het PREZO keurmerk.

  lees meer
 • Opening week van de valpreventie Mozaiek

  Maandag 1 oktober jl. was de opening van de valpreventieweek 2018. Deze keer werd de valpreventieweek geopend door Wethouder Hans de Graaf.
   

  lees meer
 • Leerlingen en bewoners lezen elkaar voor

  Op vrijdag 5 oktober stond Woonzorgcentrum Mozaiek in Zuidlaren in het teken van voorlezen. Op die dag vond De Nationale Voorleeslunch plaats: een landelijk initiatief van verschillende organisaties om ouderen in het hele land door middel van een verhaal uit een isolement te halen.

  lees meer
 • Opening nieuwe tentoonstelling 4 november in Mozaiek

  Zondag 4 november 2018 om 15.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Documentaire traditie’ van de Groningse fotograaf Robert Mulder geopend in Galerie Mozaiek te Zuidlaren.

  lees meer
 • 2 nieuwe tentoonstellingen geopend in Mozaiek

  Zondag 2 september jl. werden twee tentoonstelling geopend in Mozaiek Zuidlaren. ‘Kunst in het landschap, het landschap in de kunst’ van Jeppe Lauge en Ellen de Vries is te bewonderen in de galerie. De tweede expositie zijn de collages van kunstenares Roshni Tahapary deze zijn te bewonderen in het restaurant van Mozaiek.

  lees meer
 • 2 september - Opening 2 nieuwe exposities in Mozaiek

  ‘Kunst in het landschap, het landschap in de kunst’

  Zondag 2 september 2018 om 15.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Kunst in het landschap, het landschap in de kunst’ van Jeppe Lauge en Ellen de Vries geopend in Galerie Mozaiek Zuidlaren.

  lees meer