Galerie Mozaiek

Woonzorgcentrum Mozaiek beschikt over een galerie waar bekende en minder bekende kunstenaars hun werken tonen.

Zondag 15 juli 2018 om 15.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Collages’ geopend in Galerie Mozaïek Zuidlaren. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Zeven kunstenaars, zeven persoonlijke visies, zeven eigen stijlen, zeven aparte presentaties, één thema, één tentoonstelling: ‘Collages’ door JAK BEEMSTERBOER, BOB BUNCK, BONNITA POSTMA, LOUIS REITH, TINEKE SIPS, GUY VORDING, ANNETTE VISSER.
Inleiding door kunsthistoricus Margaret Breukink. De expositie is te bekijken van 15 juli t/m 26 augustus 2018. Meer informatie over de tentoonstelling vindt u hier.

De tentoonstelling van Johan Claassen en Dorien Melis 'Objecten en schilderijen' te bezichtigen tot 8 juli 2018. Meer informatie over de tentoonstelling vindt u hier.

De galerie is dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur

Vragen?
Heeft u vragen over de galerie of de huidige tentoonstelling, dan kunt u deze stellen via: galerie@zorggroepdrenthe.nl


Guda Koster over Galerie Mozaiek:

‘Begin 2018 exposeerde ik in Galerie Mozaiek in Zuidlaren. Na de opening kon het eigenlijk al niet meer stuk :-) Veel belangstelling, leuke speeches en werk verkocht. Daarna merkte ik dat veel mensen uit de omgeving de tentoonstelling bezochten, ik kreeg opeens FB vriendschapsverzoeken uit de buurt van Zuidlaren, ik werd uitgenodigd voor een kunstroute en ik werd gemaild en gebeld dat men werk wilde kopen. De tentoonstelling gaf een mooi overzicht van mijn werk, de foto’s zijn binnenkort te zien op mijn website. Wat een prachtig initiatief van Zorggroep Drenthe. Een galerie in een woon- zorgcentrum. Het brengt mensen bij elkaar en er komen mooie gesprekken tot stand, waarvan ik ook onderdeel kon zijn. Hartelijk dank en wie weet tot ziens!’

Saskia Boelsums over Galerie Mozaiek:
'Wat was het ontzettend leuk om bij jullie te exposeren! De locatie is perfect en de jullie aanpak is heerlijk professioneel. Ik vond het allemaal geweldig goed georganiseerd en geregeld.'