Galerie Mozaiek

Woonzorgcentrum Mozaiek beschikt over een galerie waar bekende en minder bekende kunstenaars hun werken tonen.

Van zondag 21 januari 2018 tot en met zondag 11 maart 2018 is in Galerie Mozaiek de expositie 'Alles Anders' van Guda Koster te zien.
Met haar installaties, sculpturen en foto’s in ‘Alles Anders’ creëert Guda Koster surreële situaties, waarbij ze gebruik maakt van het menselijk lichaam, kleding en stoffen met diverse patronen. De mens als object voor vorm en kleur. Meer informatie over de tentoonstelling vindt u hier.

Op zondag 18 maart 2018 om 15.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Dutch Landscapes’ van Saskia Boelsums geopend in Mozaiek Zuidlaren. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. In haar werk voelt Saskia zich sterk verbonden met de Hollandse traditie van landschapschilders. Tegelijk is er ook duidelijk een confrontatie met de toekomst. Van de schoonheid die ze in haar foto’s probeert te vangen gaat ook onzekerheid en dreiging uit. De wolkenluchten worden dramatischer, het weer wordt extremer met onverwachte uitschieters, het klimaat wordt heftiger. Meer informatie over de tentoonstelling vindt u hier.

De galerie is dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur

Vragen?
Heeft u vragen over de galerie of de huidige tentoonstelling, dan kunt u deze stellen via: galerie@zorggroepdrenthe.nl