Nieuws & Activiteiten

Nieuws & Activiteiten Wester Es

 • Uitnodiging Zorgcafé Beilen

  Dinsdag 9 januari is er van 19.30 - 21.30 uur Zorgcafé Dementie Beilen, met als thema 'De diagnose dementie en dan..'. Spreker deze avond is Joke Sanders van Alzheimer Nederland Drenthe.

  lees meer
 • Veel belangstelling voor het boeken uitleenpunt in Beilen!

  Het bibliotheek-uitleenpunt is op 13 december feestelijk geopend in restaurant 'Bij de Buren' te Beilen. Er was er veel belangstelling en men was zeer positief. Veel bewoners van de Wester Es hebben zich dan ook meteen aangemeld.

  lees meer
 • Inzamelactie Voedselbank groot succes!

  Bewoners van woonzorgcentrum de Wester Es en het omliggende aanleungebieden dragen de voedselbank een warm hart toe. Zij hebben hier graag een gehoor aan gegeven en een steentje bijgedragen.

  lees meer
 • Rabobank en AMDG verrassen bewoners Wester Es

  Beilen – Bewoners en medewerkers van woon(zorg)centrum de Wester Es in Beilen werden vrijdagmiddag verrast met een aantal cheques. Geert Anninga, accountmanager van de Rabobank Assen-Noord Drenthe overhandigde een cheque van 115,- euro in verband met het 115-jarig bestaan van de Rabobank.

  lees meer
 • Bewoners Wester Es op bezoek bij burgemeester Midden Drenthe.

  In het kader van 'De week van de betrokkenheid' (voorheen de week van de eenzaamheid), zijn bewoners van de Wester Es op de koffie geweest bij burgemeester T. Baas, van Midden Drenthe. 

  lees meer
 • Avondvierdaagse in Beilen

  Op donderdagavond 15 juni hebben de bewoners van de Wester Es deelgenomen aan de avondvierdaagse in Beilen. Elk jaar groeit de groep deelnemers en dit jaar deden er 29 bewoners mee. Onder begeleiding van een grote groep vrijwilligers liepen zij de route van 5km.

  lees meer
 • De Wester Es verhuisd!

  De afgelopen periode stond voor de Wester Es bijna volledig in het teken van slopen, bouwen en natuurlijk verhuizen. Sinds het bereiken van het hoogste punt, vorig jaar juli, is er met man en macht gewerkt om er voor te zorgen dat de eerste bewoners begin april konden verhuizen naar hun nieuwe appartement van 80 m².

  lees meer
 • Expositie door Dagcentrum De Westhoek in Beilen

  Vanaf woensdag 15 februari is er een bijzondere expositie in de hal/entree van de Wester Es te zien. 5 kunstenaars exposeren hun werken. De kunstenaars zijn afkomstig van Dagcentrum De Westhoek uit Beilen. Deze locatie is een WDL locatie (Werk-dagbesteding-leren) van Promens Care.

  lees meer
 • Nieuwbouw zorgappartementen op hoogste punt

  Assen / Westerbork - De nieuwbouw van zorgappartementen aan de Esweg in Beilen is op haar hoogste punt. Het betreft de vervangende nieuwbouw van de Wester Es van Zorggroep Drenthe en het Eshuus van Woonservice. In totaal worden er 81 appartementen gebouwd, allen bestemd voor verhuur en desgewenst voorzien van 24-uurs zorg. De bouw van de complexen is eind 2016 gereed. Naar verwachting nemen begin 2017 de eerste bewoners hun intrek in de appartementen.

  lees meer
 • Bingo door leerlingen van het Alfa College

  Hallo allemaal, Wij studenten van het Alfa-college hebben sinds februari ons eigen bedrijf opgericht. Onze naam is Evenementenbureau de Goodies dit staat voor de Golden oldies. Wat wij met ons bedrijf willen bereiken is dat wij zoveel mogelijk bingo's mogen organiseren voor ouderen. Wij willen ouderen in het zonnetje zetten en ze een leuke middag verzorgen, met echt super leuke prijzen onder andere een dienblad met dropjes en pepermuntjes of wat dacht u van een gevuld theeglas.

  lees meer