De Wester Es

Verzorgingshuis de Wester Es pleegt op dit moment nieuwbouw. Medio 2018 zal de gehele nieuwbouw klaar zijn. De bewoners zijn in april jl. verhuisd naar hun nieuwe appartement. De Wester Es is gelegen in het centrum van Beilen, nabij de winkels. De bushalte bevindt zich voor de deur.

Appartementen in de Wester Es

De twee gebouwen van de nieuwe Wester Es (i.s.m. Woonservice) bieden in totaal 81 tweekamer appartementen. De woning heeft een woonkamer met open keuken. De keuken heeft een aansluiting voor een vaatwasser en kookgelegenheid. Daarnaast biedt het appartement een gastentoilet en een berging met aansluiting voor een wasmachine. De aparte slaapkamer geeft toegang tot een ruime badkamer. De appartementen kunnen ook worden gehuurd.

Bij de Buren in de Wester Es in Beilen

‘Bij de Buren’ is een concept dat Zorggroep Drenthe enkele jaren geleden heeft ontwikkeld. Dit om de buurtfunctie rondom de locaties te versterken. We zien dat mensen langer thuis blijven wonen en dat er behoefte is aan gezelschap en faciliteiten dichtbij huis.

U kunt bij de buren naar de kapper, schoonheidsspecialiste, lekker eten in het restaurant. Ook de activiteiten worden georganiseerd onder de noemer ‘Bij de Buren’. Kom eens langs en geniet van onze gastvrijheid! Lees meer over 'Bij de Buren' en bekijk de activiteiten op de website.

Zorgaanbod de Wester Es

Wonen & Leven

 

Nieuws