Nieuws & Activiteiten

Nieuws & Activiteiten De Wenning

 • Ouderen en kinderen zingen samen het hoogste lied!

  Woensdag 14 maart jl. kwamen de kinderen van groep 5 van de Jan Thiesschool uit Rolde in De Wenning een optreden verzorgen. De kinderen waren uitgenodigd om een muzikale activiteit samen met de ouderen uit te voeren in het kader van “De Week van Zorg en Welzijn”. 

  lees meer
 • Manicure-ochtend in de Wenning

  Donderdag 15 februari kwamen er 22 eerstejaarsleerlingen van het Alfa College Hoogeveen, opleidingsrichting “haar- en schoonheidsverzorging”, een manicure-ochtend verzorgen voor de cliënten van woonzorgcentrum de Wenning.

  lees meer
 • De Wenning ontvangt cheque van de Rabobank

  Op vrijdag 4 november kwamen de Nieveenster Jongens optreden bij de Wenning in Rolde. Dit optreden werd door de Rabobank aangeboden naar aanleiding van de week van de Coöperatie. Iedereen genoot van het optreden van het koor, vele liedjes werden mee gezongen. Daarnaast werden de bewoners deze middag getrakteerd op koffie en thee met gebak.

  lees meer
 • Leerlingen samen in beweging met ouderen de Wenning

  Donderdag 12 oktober kwamen tweedejaars leerlingen van het Nassau College, locatie Quintus, in woonzorgcentrum De Wenning een sport- en spelmiddag verzorgen.

  lees meer
 • Expositie Fotogroep Rolde

  In woonzorgcentrum De Wenning is vanaf heden t/m 7 januari 2018 een expositie te bewonderen van Fotogroep Rolde.

  lees meer
 • Meezingconcert in de Rolderkerk

  Zondag 25 juni werd een meezingconcert  “ZorgeloosZomerZingen” in de Jacobuskerk in Rolde georganiseerd door Stichting Rolder Concerten.

  lees meer
 • Met de trekkertram over het Balloërveld

  Woensdag 14 juni ging een groep van 13 bewoners een ritje maken in de trekkertram. Om half 2 stond de trekkertram voor de deur en vertrokken we richting het Balloërveld. Hier gingen we via de schaapskooi dwars over het Balloërveld. Onderweg zagen we de schaapskudde en de schotse hooglanders.

  lees meer
 • Avondvierdaagse bewoners de Wenning

  Vrijdag 9 juni deed een enthousiaste groep bewoners mee met de avondvierdaagse in Rolde. Onder begeleiding van personeel en vrijwilligers liepen zij 3 km door het dorp, waarna ze ingehaald werden met muziek en een dagmedaille uitgereikt kregen.

  lees meer
 • Expositie Geesje van Asselt

  In woonzorgcentrum de Wenning is vanaf heden t/m 18 september een expositie te bewonderen van Geesje van Asselt. Zij exposeert haar schilderijen, maar laat ook werken van speksteen en poppen zien.

  lees meer
 • De Wenning en De Roldebol samen aan de wandel

  Woensdag 17 mei gingen bewoners van woonzorgcentrum de Wenning wandelen met de kinderen van kinderopvang De Roldebol. Jong en oud genoot van deze wandeling. Niet alleen van het mooie weer, maar ook van elkaar.

  lees meer